INTERNETUL ESTE PLIN DE TEXTE PRELUATE DIN CĂRŢILE MELE , FĂRĂ CA TICĂLOŞII SĂ INDICE SURSA ORI AUTORUL!

*************************************************************************************************************

Roxana, o cititoare a acestui blog, mi-a semnalat hoţia şi-i mulţumesc sincer:

„Bună seara, doamna profesoară!

Am constatat cu uimire că unele persoane au avut tupeul de a vă prelua comentariile şi de a le posta pe site-uri proprii, ca şi când ei ar fi autorii. Voiam să vă întreb dacă ştiţi ceva despre acest lucru. Spun asta, deoarece am achiziţionat cartea dumneavoastră subintitulată ,,Compendiu” şi am găsit aproape toate comentariile din carte pe internet.”

************************************************************************************************************

Ticăloasa inventivitate a tipului infect este parafrazarea unui citat din volumul lui Marin Preda („Imposibila întoarcere”): „neobosita inventivitate a tipului infect”. Scriitorul se referea la aceleaşi tertipuri şi matrapazlâcuri care mă scandalizează şi pe mine astăzi, la aceiaşi oameni care nu sunt în stare să facă nimic ei înşişi, ci doar să ia de-a gata şi să „ridice pe net” textele mele, publicate în mai multe cărţi, fără ca măcar să indice autorul.

Fapta se numeşte furt de proprietate intelectuală!  Mă gândesc să fac PLÂNGERI la DNA, că tot e în trend! Voi trece la fapte şi eu! Poate că DNA-ul are şi secţiunea „intelectuală” în organigramă… 🙁

 Inteligenţa acestor ticăloşi, prea puţină cu care i-a jignit natura,  va muri de inaniţie!

Îmi place să cred că porunca lui Moise rostită în faţa muntelui Sinai se va împlini pentru toţi aceşti ticăloşi:
„De va lovi cineva un om şi va muri, acela să fie omorât. … De va pricinui cineva vătămare aproapelui său, aceluia să i se facă ceea ce a făcut el altuia: Frântura pentru frântura, ochi pentru ochi, dinte pentru dinte; cum a făcut el vătămare altui om, aşa să i se facă şi lui. …Cel ce va ucide om să fie omorât.” (Levitic 24, 17-21).

P.S.

Din nefericire pentru mine, am văzut că mai multe comentarii preluate din cărţile mele se află pe site-uri ale unor profesori de română, care le-au semnat, dând de înţeles că le aparţin. De asemenea, sunt convinsă – pentru că am numeroase exemple concrete – că respectivii profesori de română interzic la clasă cărţile mele, tocmai pentru a nu se afla de unde provin respectivele comentarii şi să se „dea mari” în faţa elevilor. Acest soi de profesori strâmbă din nas când aud de cărţile mele,  altfel ei fac meditaţii – pe bani mulţi – dictându-le copiilor comentariile mele şi inventând tot felul de metode: pun coperte de plastic cărţilor, xeroxează comentarii şi le dau sau le dictează în clasă, ba chiar rup foile din cărţi etc. Un profesor de română, prins de elevi că dictează din cartea mea,  pe care ei n-aveau voie să o aibă,  a aruncat cartea pe fereastră! Îţi stă mintea!